Degustační menu Resortu Nova Polana 2017

Jídla se nekombinují, nemění jejich pořadí a k jednomu stolu podáváme pouze jedno vybrané menu.

To je příležitost příště ochutnat další menu a tak i cestovat po světě se mnou.

K jídlu zvlášť párujeme i víno.

S pozdravem,

David Valíček

 

Rio mare degustace (3 dny objednávky dopředu) Cena za osobu 850,-

Překvapení kuchaře

Krevetový koktail ala Marie Rose (tradiční anglická známá úprava koktailu)

Rybí chowder s clams (tradiční anglická polévka)

Na másle upravené filátka mořského vlka na citronovém risotto, rajčatový foam

Malinová espuma s mandlovým prachem

 

Bufalo menu (3 dny objednávky dopředu) Cena za osobu 950,-

Francouzský tatarák s rozmarýnovým toustem

Houbový vol au vent (tradiční francouzské podávání v těstě)

300g Rib Eye steak z Jižní Ameriky, foie gras,  bramborovo - pórkové ragú s lanýžema

Bake Alaska, Crème Anglaise

 

Tip Šéfkuchaře (3 dny objednávky dopředu) Cena za osobu 950,-

Opečená foie gras na brioche toustu s kořeněnými jablky

Humrový bisque (tradiční silná humrová polévka s cognac“em“)

„Surf and Turf“ Jehněčí hřebínek a grilovaná Královská kreveta, Bramborový fondant, Ratatouille, Beurre Blanc omáčka

Čokoládovo kávové trufle s chilli

  

Degustace pro vegetariány (3 dny objednávky dopředu) Cena za osobu 580,-

Smažené Francouzské brie s brusinkovým chutney, listový salátek

Lanýžové Linguiny s Parmigiano Reggiano a česnekem

Rajčatové Cappuccino se šafránem

Citronové risotto, artichok, sušené rajčata, pinie

Malinová espuma s mandlovým prachem