Aktivity v okolí Nové Polany

 

Letní aktivity

 

 

Bungee a dětské trampolíny

 

Bungee trampolíny jsou lehce adrenalinová zábava, která spojuje prvky dvou sportů – skákání na trampolíně a bungee jumpingu. Pokud nechcete být zavěšeni v popruzích a viset na gumových lanech, můžete si zaskákat na 8 dětských trampolínách.

 

Střelba z luku

 

Chcete umět střílet jako legendární zbojník Robin Hood? Je čas správně zamířit a pak už jen strefit cíl. Pokud se Vám podaří strefit do 3x do černého, získáte bonus!

 

Aquazorbing

 

Je to velká nafukovací koule, do které si vlezete a jste vrženi na vodu. Kam se budete koulet je pouze na Vás a zorbovat můžete za každého počasí. 

 

Bobová dráha

 

V roce 2004 byla v Jablunkově vybudovaná první nadzemní bobová dráha v České republice. Délka dráhy je 950 m, z toho sjezdová část je dlouhá 650 m. Dráha je velmi oblíbená napříč všemi generacemi. Na bobu je možno jet jak samostatně, tak ve dvojici. Bezpečnostní pásy a účinné brzdy zaručují každému bezpečnou jízdu. Díky elektronické časomíře můžete poměřovat rychlost své jízdy s ostatními návštěvníky.

 

Ski areál nabízí i další možnosti, jak se zabavit např. skluzavka “Klaun” nebo stolní fotbal, box, basketball, hokej nebo autíčka.

 


 

Zimní aktivity

 

 

Ski Armáda Dolní Lomná

 

se nachází přímo naproti svahu Polany, můžete tedy přímo z našeho areálu dobře vidět na sjezdovku ski areálu Armáda. Sjezdovka je velmi dobře dostupná, nachází se hned vedle hlavní cesty před koncem obce Dolní Lomná. Sjezdovka je vzdálena přibližně 1 kilometr z našeho resortu. Areál nabízí svah o délce cca 860 metrů s osvětlením pro večerní lyžování a technickým zasněžováním po celé délce sjezdovky. K dispozici je rovněž dětský vlek s nízkým vedením lana. Přímo v areálu naleznete také půjčovnu lyží a snowboardů, občerstvení a WC.

 

Ski areál Severka

 

v lyžařském středisku jsou k dispozici 4 sjezdovky o celkové délce 2km. Minimální čekací dobu zajišťují 4 vleky. Pro zkušené lyžaře je vhodná hlavní sjezdovka, která je dlouhá 1270 m a převýšení činní 291 m. Naopak k výuce dětí je vhodná dětská – 100m dlouhá sjezdovka s 20m převýšením a školním vlekem. V případě, že nejste úplný začátečník, můžete využít také 300m dlouhé sjezdovky s dětským vlekem. Všechny sjezdové tratě jsou pravidelně upravované!

 

Ski areál Mosty u Jablunkova

 

Nabízí dvě upravované sjezdovky o celkové délce 1600 m, umělé zasněžování, osvětlení sjezdových tratí, lyžařskou školu včetně ski servisu. Středisko je vyhledávané zejména díky kvalitní úpravě sjezdových tratí, dobré dostupnosti a výhodným cenám.

 

Kudyznudy.cz - tipy na výlet
Zdroj: https://www.kudyznudy.cz/o-kudy-z-nudy/bannery-a-loga

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.