6 tipů co podniknout na firemním večírku!

Někdo je miluje a jiný zase nesnáší… Řeč je o firemních večírcích. Pokud jste právě vy dostali za úkol připravit nezapomenutelný firemní vánoční večírek, v tomto článku se vám pokusíme pomoct několika tipy a nápady, jak udělat z vaší akce trendy záležitost a příjemný čas pro celý kolektiv.

 

Ve víně je pravda!

 

Ano, je to tak. Stejně jako ve většině případů všeho moc škodí, nicméně alkohol bezpochyby k firemním večírkům patří. Pokud pocházíte z regionu, kde se alkoholu holduje, můžete nabýt dojmu, že tento tip není třeba rozebírat. Prostě a jednoduše se řídíme pravidlem čím víc, tím líp. My však navrhujeme o něco více kulturnější přístup k alkoholu. Stále větší oblibě se těší tzv. řízené degustace vína, kde pod vedením zkušeného someliéra, budete mít příležitost se na chvíli vžít do role opravdového specialisty. Během degustace budete mít možnost zkoumat barvy, chutě a vůně těchto jedinečných nápojů a zároveň si vyslechnete něco o jejich původu a o tom, jak se zpracovávají. Pokud chcete degustaci pozvednout o další stupeň, můžete si objednat párování vína s jídlem či dnes také moderní párování vína a čokolády. Pokud vám přijde degustace vína trochu fádní, můžete vyzkoušet degustaci rumů, která se v současně době stává stále více populárnější.

 

Chef’s table!

 

Dobré jídlo by nemělo chybět na žádném pořádném firemním večírku. Pokud se chcete blýsknout před svými kolegy, vytipujte si restauraci, kde tuto službu nabízí. A o co, že se to vlastně jedná? Chef’s table vám dá možnost nahlédnout do zákulisí světa šéfkuchaře. Díky modernímu konceptu otevřených kuchyní je nyní možné ve vybraných restauracích objednat stůl s výhledem na kuchyni, kde vám během přípravy jídla samotný šéfkuchař povypráví něco o původu a inspiraci vybraného menu. Často to bývá čas, kdy se můžete dovědět zajímavé historky z kulinářského života šéfkuchařů, úspěchy, ale i průšvihy, které za svou profesní kariéru zažili. Jelikož jídlo vnímáme všemi smysly, můžeme vás ujistit, že právě tato interakce váš zážitek z připraveného jídla o to více umocní! Pokud k tomu přidáte párování vína, máte kombinaci, kterou jde jen těžce trumfnout 🙂

 

Naučte se něco nového!

 

Zažili jste při návštěvě skvělé restaurace také ten pocit, kde přemýšlíte nad tím, jak si stejně takové jídlo uvařit i doma? Jaké ingredience použít, aby chutnalo úplně přesně jako v restauraci? Jak to udělat, aby ten dezert byl stejně tak jedinečný? Pokud ano, není nic jednoduššího. Oslovte šéfkuchaře s prosbou, zda-li by pro váš kolektiv neuspořádal krátký kurz vaření, ve kterém vám ukáže své nejlepší tipy a doporučení, jak váš oblíbený chod vyladit k dokonalosti. Nejenže se něco nového naučíte, ale také se rozhodně skvěle pobavíte a ochutnáte něco dobrého!

 

Staňte se milionářem, na jeden den!

 

Pokud vám vypadávají “Masarykové” z kapes, asi vás moc nenadchneme. Pro ty z vás, kteří to štěstí nemají, tady máme alespoň částečné řešení!
Je jím mobilní casino. To za vámi přijede do pohodlí vaší firmy nebo na vánoční večírek do restaurace s kompletním vybavením a krupiéry. Pokud nejste z těch, kteří rádi riskují vlastní peníze, máme pro vás dobrou zprávu, tento večer budete hrát za cizí! Takže budete mít možnost prožít trochu adrenalinu a hráčské vášně, ovšem bez rizika, že budete muset prodat dům i s vašim čtyřnohým miláčkem.

 

Nechte se bavit!

 

V práci jste aktivní až až a na firemním večírku byste se raději nechali bavit? Možností je celá škála, od barmanských nebo tanečních show, přes artisty a žongléry, hudebníky nebo karikaturisty. U realizace takového programu se příliš nezapotíte, a ještě si užijete skvělou zábavu.

 

Vytvořte si společnou vzpomínku!

 

Na příjemné zážitky všichni rádi vzpomínáme a existuje jen málo lepších způsobů, jak si uchovat svoje vzpomínky lépe než pomocí fotografie. Pokud jste čekali, že vám poradíme objednat si fotokoutek, jste vedle! V době, kdy frčí retro styl, doporučujeme sáhnout po polaroidu. Nejenže si užijete společnou zábavu při pořizování fotek, ale také si můžete fotografii odnést s sebou domů, a tak když utopíte další mobil v řadě, vzpomínka na váš milovaný kolektiv vám zůstane i tehdy. Pokud takovýto fotoaparát nevlastníte a nechystáte se k jeho koupi – nevěšte hlavu, existuje spousta míst, kde si jej můžete zapůjčit.

Pokud právě hledáte místo pro váš firemní vánoční večírek a rádi byste uskutečnili třeba některý z výše uvedených tipů, neváhejte nás kontaktovat, rádi vám pomůžeme.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.