Čím vyniká svatba v létě?

Proč je svatba v létě stále tak oblíbená? V letních měsících se již naplno oddáváme slunci, které zakoušíme v jeho plné síle, obdivujeme nádherně zbarvenou přírodu, cestujeme a užíváme si dlouhé letní večery. Léto je spojeno s romantikou, dobrodružstvím a láskou, a tak není divu, že se toto prázdninové období stalo hlavní svatební sezónou.

Pokud i vy milujete tuhle letní atmosféru, nakoukněte do pár tipů, jak vaši letní svatbu doladit.

 

Letní svatba je barevná a nápaditá

 

K létu patří veselé a zářivé barvy, a tak při jejich výběru směle experimentujte. Nebojte se kombinovat syté letní barvy, jako jsou červená, žlutá či meruňková nebo využijte jemné kombinace růžové a bílé. Skvěle a letně bude vypadat námořní modř, díky které můžete vaší letní svatbě vykouzlit neopakovatelnou atmosféru dovolené u moře. Při výběru barev zapomeňte na nudnou šeď a tmavé odstíny a inspirujte se barvami přírody v létě nebo třeba vaší vysněnou dovolenou.

 

Letní svatba pod širým nebem

 

Svatba v létě přímo vybízí k tomu, abyste si ji naplno užili venku v přírodě. V létě můžete pustit uzdu své fantazie a pojmout ji netradičně, třeba jako letní party nebo s exotickým nádechem vaší vysněné dovolené. Chcete si říci svůj manželský slib na louce s okouzlujícím výhledem do údolí? Toužíte po prvním manželském polibku za zpěvu ptáků v blízkosti voňavého lesa? Skvělé zázemí k uspořádání takovéto romantické letní svatby pod širým nebem se spoustou slunečních paprsků najdete i v našem resortu Nová Polana. Vaše svatba zde na horách bude svěží, veselá a uvolněná, a vy budete ještě dlouho vzpomínat na neopakovatelnou letní atmosféru vašeho velkého dne.

Podívejte se na krátký sestřih krásné svatba Kuby a Karin, která se konala u nás v Resortu Nová Polana.

 

Lehké a vzdušné šaty k letní svatbě patří

 

Díky letním vysokým teplotám při výběru šatů sáhněte po lehkých a vzdušných materiálech. Oproti svatbě v zimě máte možnost okouzlit ženicha i přítomné hosty nádhernými šaty s rafinovaným výstřihem. Neodolatelná budete v šatech bez ramínek či v hlubokém výstřihu na zádech. Létu sluší krajky, ale i jemné výšivky, které můžete barevně doladit barvami vaší svatby. Na svou letní svatbu můžete zvolit také krátké šaty. Ať už dlouhé nebo krátké, více či méně odhalené, vybírejte takové šaty, které budou vaší postavě lichotit a podtrhnou vaše přednosti. Jen ve skvěle padnoucích šatech budete ve svůj svatební den nádherná a uvolněná.

Ženich a povolená kravata?

 

Plánujete pojmout vaši letní svatbu třeba jako letní party nebo jiným nápaditým způsobem, který k létu patří? V tomto případě může váš nastávající nechat sako doma a užít si svůj velký den jen ve společenských kalhotách, košili a vestě. Při této méně formální svatbě je možné dlouhé rukávy vyhrnout. Pokud váš pan dokonalý svůj oděv doplní stylovým slamákem, šlemi či košilí bez límečku, nebude mít chybu.

 

Svatební kytice pro svatbu v létě

 

Květiny do vaší svatební kytice vybírejte takové, které vydrží nápor horka. Oblíbené květiny pro letní svatbu jsou kaly, pivoňky, slunečnice či růže. Pšeničné klasy, zelené traviny a makovice pak nádherně podtrhnou letní atmosféru.

 

Dekorace letní svatby

 

Barvy i dekorace zvolte podle tématu vaší letní svatby. Stůl ozdobený mušličkami a perlami s ubrousky složenými třeba ve tvaru parníku a racků, bude připomínat vůni dálek moře. Svěže a letně působí dekorace ze sezonního ovoce, jako jsou trsy rybízu, třešní a voňavé jahody. Romantickou atmosféru vaší letní svatby dotvoří květiny ve skleničkách, lucerničky a lampiony.

 

Letní svatební menu

 

Perfektní letní tabule se určitě neobejde bez dostatku osvěžujících nápojů. Skvělým bojovníkem proti horku budou letní koktejly se spoustou ovoce a ledu i oblíbené domácí limonády. Zmrzlina bude také vítaným ochlazením pro všechny přítomné. S ohledem na vysoké letní teploty dávejte pozor na výběr krému vašeho svatebního dortu! Pokud své letní svatební menu svěříte některému z kuchařů resortu Nová Polana, postarají se vám o nezapomenutelný kulinářský zážitek. Vaše letní svatba bude dokonalá!

 

Tip na závěr

 

Skvělý doplněk ke svatebním šatům bude barevně sladěný slunečník nebo i vějíř. Romantické vějíře uložené v proutěném košíku mějte také k dispozici pro vaše svatebčany. Tohoto skvělého praktického pomocníka v odhánění letního horka jistě všichni hosté náležitě ocení.

Letní svatby jsou stále hitem. A co vy, nechali jste se zlákat a svou oslavu společně nalezeného štěstí uspořádáte také v létě?

Foto galerie – Svatba v létě (červen 2019)

 

Letní měsíce jsou stále tím nejoblíbenějším ročním obdobím pro svatby a není divu proč. Teplé počasí, dlouhé letní dny zalité sluncem a krásná zeleň přírody vytváří skvělé podmínky pro uspořádání tohoto jedinečného dne. Na jeden takový, který se u nás konal na konci června se můžete podívat ve fotogalerii níže.

 

Foto galerie – Svatba v létě (srpen 2019)

 

Zdá se, že ne špatné počasí 🌧, ale pouze špatná nálada 🙄 může zmařit Váš jedinečný den! Pokud plánujete svatbu 👰🤵 a obáváte 🤔 se jaké bude počasí, doporučujeme se ničím nenechat rozhodit 😎 a užívat si tento jedinečný okamžik 😍 stejně jako tento krásný pár!

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.