V našem novém článku jsem se rozhodli požádat Ivanu – maminku, influencerku a trenérku fitness z Ostravy, o krátký rozhovor a zároveň vzpomínku na jejich zásnuby, svatební přípravy a také velký den, který probíhal u nás v Resortu Nová Polana. Jak proběhly zásnuby, zdali zažili nějakou nečekanou situaci během svatby či příprav a jak vypadal jejich den D se dozvíte v následujícím článku.

1. Můžete hned na začátku prozradit, jak a kde Vás manžel požádal o ruku?

 

Ano, manžel mě požádal na naše výročí. Naše dcera měla v tu dobu tři měsíce. Šli jsme si spolu posedět do restaurace, kde jsme byli na prvním rande. Poté jsme jeli domů. Najednou, když jsem se zouvala, měl v ruce naši malou, dal jí do ruky krabičku s prstýnkem, poklekl a řekl “vezmeš si nás?”

 2. Za jak dlouho po zásnubách jste začali Váš svatební den připravovat a jak dlouho vše trvalo?

 

Pokud si dobře pamatuji, bylo to necelý rok. Nejdůležitější bylo pro nás krásné místo a úplnou náhodou bylo to vaše volné. Hned potom se začalo vše připravovat.

3. Měli jste s manželem stejnou představu, jak vše bude probíhat, nebo jste museli udělat hodně kompromisů?

 

Manžel to nechal vše na mě, já mu to vždy jen ukázala a on odkýval. Myslím, že on s tím moc práce neměl :-). Máme naštěstí stejný vkus, tak to šlo skvěle. Jediné, co jsem vždy ukazovala nenápadně na obrázku byly svatební šaty, ale většinou se mu ty co mě nelíbily. Takže z toho jsem měla největší strach. Ale myslím, že jsem nakonec vybrala krásné pro oba.

4. Měla jste nádherné šaty. Byly šité na míru nebo vypůjčené ze svatebního salónu?

Děkuji moc, šaty jsem si nechávala šít na míru a kupodivu to vyšlo ještě levněji než ze svatebního salónu.

5. Podle čeho jste vybírali své vysněné místo pro svatbu? A co pro Vás nakonec bylo rozhodující uspořádat svatbu zde, na Nové Polaně?

 

Chtěli jsme hlavně ať je to krásné místo, s výhledem a ubytováním. Měla jsem představu a Nová Polana byla přesně podle našeho očekávání.

Svatba na louce v Beskydech

Svatba v Beskydech na naší krásné louce je nezapomenutelným zážitkem na celý život.
(pro více informací o svatbách v našem resortu klikněte na obrázek)

6. Co se Vám na Nové Polaně z hlediska organizace Vaší svatby líbilo nejvíce?

 

Určitě přístup, dalo se skvěle domluvit úplně na všem. Málo kdy se dnes vidí příjemní lidé. A u Vás jsme si připadali skvěle.

7. Měli jste obřad venku? A jaké bylo počasí?

 

Brali jsme se v září, takže jsem měla celkem strach, jak to bude. Ale počasí nám vyšlo ukázkově, ráno svítilo sluníčko až do obřadu, potom se nám lehce zatáhlo. Myslím, že nám trošku i sprchlo, ale to jsme byli už uvnitř. Takže jsme to brali, že nám prší štěstí.

8. Jak hodnotíte Vaši svatbu s odstupem času? Udělala byste něco jinak?

 

Ne, určitě neudělala. Tohle vím na 100 %, byl to nejkrásnější den v mém životě.

9. Život je plný překvapení. Zažili jste během Vašeho perfektního dne něco, z čeho se dnes vesele baví celá rodina?

 

Ne, to asi ne, spíš překvapení. Když jsem jela na Polanu večer, mělo se vše nachystat a já si měla říct, jak to chci. Ale místo toho jsem cestou nabourala, takže jsem přijela až pozdě večer. Ale moje rodina a družička se toho ujali, a když jsem přijela, tak bylo vše podle představ. Tak jsem to měla jako odškodné :-).

10. Co byste poradili nevěstám a ženichům, kteří mají vše teprve před sebou?

 

Ať si to užijí se vším všudy. Protože den trvá jen 24 hodin, a to je strašně málo, když pak z toho zážitku žijete celý život.

11. Po Vaší zkušenosti, dovedete si představit uspořádat zde křtiny, výročí svatby, narozeninovou oslavu nebo nějakou jinou významnou rodinnou událost?

 

Ano, dovedu si tam představit výročí naší svatby, abych si zase připomněla, jak to bylo krásné. Ale i když to teď bylo rok, žiju tím zážitkem každý den.

 

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.