Boho svatba: inspirace a nápady, jak uspořádat tu nejkrásnější svatbu v boho stylu

Těšíte se na svůj velký den, kdy spojíte své dva životy v jeden, ale děsí vás představa upjatého a sešněrovaného svatebního dne plného ceremonií a okázalostí? Nedáte příliš na to, co od vás očekává okolí, ale naopak, nebojíte se odlišovat? Pak právě boho svatba je přesně pro vás!

Svatba v boho stylu je totiž především velmi přirozená, dýchá z ní svoboda, volnost a radost ze života. Na velké róby, těžká líčidla i honosnou výzdobu můžete směle zapomenout! Boho stylu vládne příroda a přirozená krása, a tak nemusíte být bohémem v pravém slova smyslu, abyste se do tohoto trendy stylu zamilovali.

Chcete se o boho svatbě dozvědět více? Nechte se inspirovat, jak uspořádat tu nejkrásnější boho svatbu, která bude zaručeně úžasným dnem oslavy vaší lásky, přesně podle vašich představ!

``Svatba v boho stylu je totiž především velmi přirozená, dýchá z ní svoboda, volnost a radost ze života. Na velké róby, těžká líčidla i honosnou výzdobu můžete směle zapomenout! Boho stylu vládne příroda a přirozená krása``

Boho svatební šaty

 

Svatební šaty pro boho nevěstu jsou ve znamení lehkosti a jednoduché krásy. Namísto nadýchaných sukní a stahujících korzetů vyhrávají romantické splývavé šaty. Mohou být dlouhé i krátké, ušité z bavlny či šifonu. Většinou celou horní část boho šatů tvoří něžná krajka, která nádherně podtrhuje ženskost a přirozenou krásu. Velmi oblíbené jsou šaty z přírodního materiálu s barevnou květinovou výšivkou.

Boho nevěstě sluší jemné líčení a rozpuštěné mírně zvlněné vlasy, ozdobené čelenkou nebo věnečkem z čerstvých květin. Jehlové podpatky nechte doma a na svatební obřad přicupitejte v pohodlných sandálech. Kotníky i zápěstí ozdobte náramky z kamínků, krajky nebo živými květy. To vše dohromady z vás vykouzlí doslova éterickou bytost, dokonale ladící s okolní nespoutanou přírodou.

Boho oblek pro ženicha

 

Svatební oblek je také především pohodlný a přirozený. Díky uvolněnému boho stylu může ženich strávit svůj velký den ve lněných kalhotách a vzdušné košili bez vázanky. S vykasanými rukávy i vyhrnutými nohavicemi nad kotníky bude skvěle demonstrovat nespoutanost, typickou pro svatbu v tomto stylu. Dokonalý přírodní look ženicha dotvoří kšandy, plátěný klobouk či dřevěný motýlek a o pohodlí nohou se perfektně postarají plátěnky či mokasíny. Některé odvážnější páry chtějí svůj neopakovatelný zážitek vnímat co nejintenzivněji, proto spolu vyrazí dokonce na boso. Pokud vás tato představa láká, není problém, vše je dovoleno! Jen nezapomeňte na opatrnost z důvodu případného zranění.

``Svatební oblek ženicha ve stylu boho má být především pohodlný a přirozený vyjadřující nespoutanost, typickou pro svatbu v tomto stylu.``

Boho svatební kytice

 

Svatební kytice sází na originální vyjádření. Vyniká svou nespoutaností a zároveň jednoduchostí. Jak má správná boho kytice vypadat? Určitě ne jako pompézní uhlazená kytice s velkou mašlí! Inspiraci čerpejte v divoké přírodě a vytvořte si ji sama nebo s pomocí profesionálů. Takovou originální kytici, která bude působit, jako byste ji před malou chvílí natrhala na louce. Vyhrajte si s detaily a použijte vše, co lahodí právě vašemu oku. Voňavé květiny ozdobte travinami či rozmanitými lístky a zakomponujte nevšední přírodní materiály, jako jsou obilné klasy, rudé šípky či makovice. Zkrátka, buďte nápaditá a nebojte se nechat proudit vaši fantazii.

``Svatební kytice sází na originální vyjádření. Vyniká svou nespoutaností a zároveň jednoduchostí. Jak má správná boho kytice vypadat? Inspiraci čerpejte v přírodě...``

Boho svatební výzdoba a dekorace

 

U svatební výzdoby v boho stylu jednoznačně vyhrávají přírodní materiály a květinové motivy. Svatební tabule vypadá kouzelně ozdobena jutovým běhounem s něžnou bílou krajkou. Květiny, které jsou symbolem boho stylu, perfektně vyniknou v rozmanitých skleněných vázách, lahvích či zavařovacích sklenicích. Květinovou výzdobu ozvláštněte bobulemi, travinami nebo i sezónním ovocem. Romantickou a útulnou atmosféru ještě umocníte, pokud na svatební stůl rozmístíte lucerničky i svíčky ozdobené krajkou či přírodním motouzem.

K této výzdobě se skvěle hodí dřevěné podtácky, a jmenovky vytvořte třeba z korkových zátek nebo opracovaných kamenů.

Boho snubní prsteny

 

Snubní prsteny vyjadřují nekonečné pouto lásky. Vybírají se pečlivě a s rozvahou, protože budou zdobit vaše ruce každý den a zároveň připomínat vaše důležité rozhodnutí. Měly by proto nejen dlouho vydržet a ladit se zásnubním prstenem, ale zároveň vyjadřovat vaši jedinečnou osobnost.

Jaké jsou boho snubní prsteny? Největší oblibě se těší ty ve vintage stylu. Jde o skloubení starých časů a moderního zpracování. Záleží na vás, zda u prstenů zvolíte květinové či jiné přírodní motivy, nebo vyhraje hladké provedení. Vybírat můžete z barvy bílé, žluté či růžové. U boho snoubenců se těší stále větší oblibě právě ty s růžovým nádechem, protože krásně ladí s pokožkou.

Vhodné místo pro boho svatbu

 

Ideálním místem pro boho svatbu je zcela jistě to, které je spojeno s přírodou. Vždyť příroda je sama o sobě symbolem radosti a svobody. Pro výběr místa je důležité, v jakém ročním období bude váš slavnostní den probíhat. Pokud svatbu plánujete mimo hlavní sezónu, a kvůli počasí ji nebudete moci prožít venku, nezoufejte! Díky výzdobě v přírodním duchu, můžete svou ideální boho svatbu prožít téměř kdekoli. Skvělými místy budou veškerá romantická místa jako statky, stodoly či malebné vesnické kapličky.

Boho snoubenci však přírodu prostě milují, a tak, pokud to jen počasí dovolí, velmi rádi volí obřad i celý svatební den pod širým nebem. Vyhledávají ta nejkrásnější místa u lesa, u vody, na zahradě nebo i v městských parcích.

A co takhle prožít boho svatbu na voňavé louce, za zpěvu ptáků a šumění stromů z okolního lesa a s úžasným výhledem do okolních Beskyd? Pokud vás láká právě tato představa, rádi vám ji splníme! Náš resort Nová Polana je díky svému jedinečnému místu s neopakovatelnou atmosférou jako stvořený právě pro dokonalou boho svatbu v přírodě.

TIP NA ZÁVĚR

 

Nadchl i vás tento jedinečný svobodomyslný styl a rozhodli jste se vaši oslavu lásky uspořádat právě takto? Skvěle! Jen nezapomeňte s předstihem informovat všechny aktéry, že svatba bude probíhat v uvolněném boho stylu a v přírodě, aby si mohli přizpůsobit své oblečení, obuv i doplňky. Zvláště dámy se vyvarují rozčarování z nepříjemného překvapení, pokud by se jim v lese nebo na divoké louce podpatky zapichovaly do země. Rovněž ostatní hosté se nebudou cítit nepříjemně v případě, že by nevhodně zvolili příliš formální oblečení, zatímco vy si budete celý den užívat v pohodlném outfitu.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.