Plánování svatby na Nové Polaně od A do Z

Přáli byste si uspořádat svatbu na Nové Polaně a chtěli byste se dozvědět, co vás čeká a jak bude celý proces organizace probíhat? V dnešním článku se podrobně podíváme na každý krok, který vás při organizaci svatby u nás nemine.

Nova Polana chata

Výběr termínu svatby: Čím dříve, tím lépe!

Ze všeho nejdřív je důležité, aby si nevěsta a ženich určili období, ve kterém chtějí u nás mít svatbu. Tato informace je potřebná k vyplnění našeho formuláře pro nezávaznou poptávku. Díky tomuto formuláři jsme schopni připravit všeobecnou cenovou nabídku a potvrdit volný termín, případně navrhnout jiný.

 

* Pokud si ve formuláři nejste jisti datem či jinou odpovědí, neváhejte vše napsat do poznámky, kterou najdete na konci. Tento formulář slouží především nám, abychom si udělali představu o vaší svatbě a mohli rychle určit nejvhodnější datum svatby a také abychom se mohli lépe připravit na společnou schůzku.

Nezávazná poptávka

Objednávkový formulář: Termín svatby je váš!

Po dohodě vám zasíláme k vyplnění objednávkový formulář, ve kterém jsou zahrnuty všechny detaily k odsouhlasení. Jakmile vše ještě jednou překontrolujete, je nezbytné uhradit rezervační poplatek, na který je vystavena faktura. Lze jej zaplatit výhradně převodem na účet (nikoliv hotově). Rezervační poplatek je nevratný. Je to zcela běžná praxe, kdy se nám pokryje alespoň malá část nákladů pro případ, že by si pár svatbu na poslední chvíli rozmyslel a my už bychom neměli dostatek času najít náhradu.

 

Samozřejmě jsme si vědomi toho, že než se pustíte do zaplacení rezervačního poplatku, budete chtít vaše svatební místo, Novou Polanu, určitě vidět.

Virtuální prohlídka

Jste z daleka a nechce se vám absolvovat cesta až k nám? Přesto si můžete celý areál podrobně prohlédnout. Máme k dispozici 3D prohlídku, kterou neustále aktualizujeme. Dále vám můžeme zaslat fotografie nadekorovaných stolů, svatobrány a sálu, dle vaší zvolené představy. V případě dotazů se na nás můžete obrátit mailem či domluvit si s námi schůzku online. Rádi se vám přizpůsobíme. Efektivní a otevřená komunikace s klienty je u nás na prvním místě!

Osobní prohlídka

Raději si chcete vše prohlédnout na vlastní oči? V tom případě si spolu sjednáme schůzku osobně na místě. Rádi vás provedeme celým areálem, ukážeme vám obřadní místo na louce s krásným výhledem, ubytování, sál a vše, co vás bude zajímat. Po letech zkušeností jsme vám schopni pomoci například i s výběrem rozdělení pokojů pro hosty, se zvolením květinové výzdoby, umístěním fotokoutku a místa pro svatební dary atd. Neustále sledujeme svatební trendy a rádi se s vámi o ně na této schůzce podělíme.

svatobrána Nová Polana

Umíme ušetřit váš čas i peníze

Naším cílem zkrátka je, aby si tento den novomanželé a jejich hosté užili naplno a nám svěřili přípravu toho, co k tomuto dni patří. Mnohdy jsme totiž schopni ušetřit váš čas, peníze i zbytečné starosti. Díky našim dlouholetým zkušenostem vám efektivně poradíme a zabráníme tak nepříjemnostem, mezi které patří například nedostatek místa pro talíře z důvodu příliš velké květinové výzdoby. V tom co, děláme jsme opravdoví profesionálové a jde nám především o vaši spokojenost. Splníme vše, na čem se dohodneme.

Platba zálohy a schválení detailů

Tři měsíce před termínem konání svatby je potřeba uhradit zálohu. Tři týdny před termínem vaší svatby klientům odesíláme dokument týkající se finálního počtu osob, menu a všech dalších náležitostí ke schválení. Tento dokument poté slouží pro výpočet celkové částky za svatbu.

Nová Polana

Kdy můžete přijet před svatbou?

Na svatbu k nám můžete dorazit už den předem. Může se však stát, že ještě na místě probíhá jiná svatba. Musíme proto upozornit na to, že tito hosté mají přednost s výběrem pokojů. Naší prioritou je vám vyjít vstříc a udělat maximum pro vaši spokojenost. Proto v případě, že by hostů den před svatbou bylo více a kapacita Nové Polany byla zaplněna, pomůžeme vám najít pro tento den náhradní ubytování. Prosíme vás tedy o pochopení a doporučujeme, aby den před svatbou dorazily především nejdůležitější osoby se vším, co je potřeba dodat na svatbu (cukroví, vlastní koláče, dekorace). Také vám můžeme den před vaší svatbou nabídnout naše wellness centrum, ve kterém si dopřejete relax, romantiku a dokonalý odpočinek.

Wellness Nová Polana

Pevně věříme, že jsme vás tímto článkem ujistili, že Nová Polana je tím pravým místem pro vaši svatbu. V případě jakýchkoliv dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat. Přečíst si můžete také novinky na našem blogu, ve kterém najdete mnoho inspirace.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.