Svatební trendy roku 2023

Po období přísných omezení a podmínek se v roce 2022 uskutečnilo nespočet odložených veselek. Byla to zkrátka pořádná svatební jízda! Pojďme se společně podívat na to, co nás čeká v roce 2023, jaké trendy s ním přicházejí a jak se připravit na svatbu, která ohromí a nadchne všechny vaše hosty.

Osmdesátky jsou zpět!

A jsou zpět ve velkém stylu, tak proč těchto retro prvků nevyužít? Očekávat můžete svatební šaty s nabíranými rukávy, vrstvy organzy a některé vážně výrazné detaily.

Svatební obleky pro nevěsty

Nyní se originalitě meze nekladou, a to například v designových oblecích pro nevěsty, které mohou být zajímavým zpestřením. Pokud volíte svatební šaty, co takhle si oblek obléct na večerní zábavu?

Mašle

Mašle jsou svatebním základem již dlouhou dobu, ale k oživení přispěla jejich extravagance a přizpůsobivost. Odnímatelné mašličky a ozdoby do vlasů patří mezi prvky, které vašemu vzhledu dodají půvab a jemnost.

Nebojte se barev

Zvolte výrazné a jedinečné barevné palety. Dejte sbohem bílým a pastelovým odstínům. Stále více párů volí odvážná a nezapomenutelná barevná schémata, která odrážejí jejich osobnost.

Zelené šaty pro družičky dominovaly na sociálních sítích v roce 2022, ale modré a levandulové odstíny mají převzít hlavní svatební trend barev pro rok 2023. Ať už se tedy rozhodnete pro jemnou pomněnkovou barvu, nebo zvolíte královskou modř, lze s jistotou říci, že vaše svatba bude naprosto trendy.

Perly

Můžeme očekávat, že se perly stanou největším svatebním trendem roku 2023. Pokud se vám představa plných perlových šatů zdá moc, existuje spousta jiných způsobů, jak je zahrnout do svého outfitu – od svatebních náušnic, až po dokonalý pár designových svatebních bot.

Průhlednost

Jeden z trendů příští sezóny bude správné vrstvení, někdy i s větším množstvím tylu, který má elegantní efekt.

Minišaty na večer

Ani v roce 2023 nevyjdou ze svatebních trendů večerní minišaty pro nevěstu. Můžeme za všechny nevěsty říct, že tento trend je řešením na večerní tancování, kdy se rozhodně nemusíte bát toho, že vám někdo krásné dlouhé šaty pošlape nebo polije šampaňským.

Venkovní svatby

Díky pandemii Covid-19 se mnoho obřadů uskutečnilo venku, mnohdy na krásných odlehlých místech, jako jsou lesy a hory. Spojení s přírodou nevyjde z kurzu ani v roce 2023, právě naopak. Doporučujeme ale mít vždy možnost přesunout oslavu z venkovních do vnitřních prostor z důvodu nepříznivého počasí.

Květiny

,,Méně je více”. Tabule budou čistější a budou mít moderní look. Myslete na minimální linie, tvary a neutrální odstíny. Pokud jde o typy svatebních květin, nastane větší zaměření na udržitelnost. ,,Sezónní květiny trumfují”. Květináři vám tak budou moct pomoci vytěžit z vašeho svatebního rozpočtu maximum a zároveň přispějete k udržitelnosti životního prostředí.

Dort

Přemýšlíte nad dokonalou příchutí vašeho dortu? A co zkusit něco originálního? Rok 2023 v sobě bude skrývat mnoho zajímavých chutí, jako jsou například kombinace s arašídovým máslem, ovoce a čokolády, nebo příchuť kávy a red velvetu. V oblibě zůstane tzv. ,,Nahý dort”, který se stal již zažitou klasikou na svatbách. Kouzelné zdobení květinami dodá vašemu dortu okouzlující vzhled. Skvělým nápadem může být náhrada dortu za cupcaky nebo koblížky. 

Eco-friendly dary

Většina párů chce dát svým svatebním hostům dary, které na konci hostiny nezůstanou ležet na stole. Semínka, rostliny v květináči, jedlé dárky a charitativní dary jsou skvělé nápady, jak tento problém elegantně vyřešit.

Tématické svatby

Jste pro každou legraci a máte chuť být originální? Pak je tematická svatba přesně to, co potřebujete pro svůj vstup do nového života. Nemusí jít přitom o přehnaně drahou a na přípravu náročnou záležitost. Stačí pár kostýmů, dekorace, občerstvení a večerní program v daném stylu. Vhodná je také pečlivá volba svatební lokality.

Plánujete svatbu v roce 2023? Pak může být Nová Polana pro vás tím pravým místem!
Chcete vědět, jestli je váš vysněný den ještě volný? Zkuste nezávazně poptat termín a začít s plánováním.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.