Výzdoba svatební tabule

Výzdoba svatební tabule je důležitou součástí vašeho velkého dne. Vaši hosté budou během svatby trávit u stolu poměrně dost času, a proto se vyplatí dát si na dekoraci svatebního stolu záležet. Detaily, jako jsou ubrousky, ubrusy, podtácky, svíčky a skleněné vázy se mohou zdát jako nepodstatné, ale ve skutečnosti mohou mít vliv na celkovou atmosféru a nezapomenutelný zážitek ze stolování.

Svatební tabule by se měla držet tématu a barev svatby

Než si začnete hrát s výzdobou svatebních stolů, je důležité mít jasnou představu o tématu a barevné paletě svatby. Ať už je vaše vize moderní, přírodní – boho, elegantní, udržitelná či luxusní, vždy je dobré prodiskutovat nápady s partnerem. Jakmile se rozhodnete pro favorita, použijte ji jako základ pro výzdobu svatební tabule.

Styl a charakter výzdoby může záviset i na místě, kde se budete vdávat. Samotné místo svatby může být skvělým zdrojem inspirace. Zvolte proto na stůl dekorace, které se budou do místa svatby hodit a podpoří jedinečnou atmosféru.

Nevíte si rady, jakou barvu pro svatbu zvolit?

Plánování svatby je dost náročné, ale vybírat dekorace bez zvolené barevné palety je ještě náročnější. Proto vám doporučujeme, abyste si své svatební barvy vybrali včas. Splnění tohoto úkolu dá všem ostatním věcem perspektivu. Vyzbrojeni barvami víte, jaké svatební šaty si koupit, jak vyzdobit svatební tabuli, vybrat tiskoviny a vytvořit ucelené téma.

Bílá

Bílá je odedávna považována za barvu čistoty, věrnosti a nevinnosti. Je to prázdné plátno, které čeká, až na něj bude něco napsáno a otevírá cestu k vytvoření čehokoliv, co si mysl dokáže představit. Použití bílé barvy je tradiční a často se používá v klasických svatebních barevných paletách. Výhodou bílé je, že se dobře kombinuje s jakoukoli další barvou, takže ať už přidáte červenou, fialovou, modrou nebo žlutou, bílá jako hlavní barva bude působit velmi dobře.

Použití bílé barvy na svatební tabuli navodí náladu klidu, pohody a romantiky.

Růžová

V psychologii barev růžová souvisí s bezpodmínečnou láskou, porozuměním a péčí. Růžová barva uklidňuje fyzickou vášeň a sílu červené barvy a činí ji jemnější a láskyplnější. Je to také barva spojená s dobrým životem, zdravím a také s ženskostí. V závislosti na odstínu může být růžová jemná a ženská nebo moderní a odvážná.

Tato barva je pro svatbu jako stvořená. Růžová jako jedna ze svatebních barev navodí náladu vřelosti, lásky a ohleduplnosti. Kombinovat ji můžete s šedou, bílou či stříbrnou.

Šedá

Šedá je barva kompromisu – není to emotivní barva – je nezaujatá, neutrální a poněkud nevýrazná. Může být na jedné straně nudná, na druhé straně elegantní a formální. Navzdory své relativní jednoduchosti je šedá oblíbenou svatební barvou.

Jste praktičtí a klidní, neradi přitahujete pozornost a jednoduše se snažíte o spokojený život? Pak bude šedá pro vás tou správnou barvou.

Opět se můžete rozhodnout, zda zvolíte celkovou šedou svatební dekoraci, nebo tento pigment použijete jako doplněk. Neutrální tón také vytváří působivý dojem v kombinaci se stříbrnou, černou a bílou.

Šedá jako jedna z hlavních svatebních barev navodí atmosféru neutrality.

Zlatá

Zlatá je velmi oblíbenou svatební barvou, představuje bohatství a moc s nádechem sebevědomí. Je vhodná pro nevěstu, která ví, kdo je a nebojí se to dát najevo. Zlatá je nádherná svatební barva a může pomoci vaší svatbě působit velkolepě. Zlatá je také poměrně univerzální, a tak ji lze bez námahy kombinovat s jinými barvami.

Zlatá barva navodí náladu elegance, bohatství a luxusu.

Stříbrná

Stříbrná barva je elegantní, půvabná a moderní. Může působit uklidňujícím a klidným dojmem. Hodí se k většině barev (modrá, korálová, zelená atd.) a je často spojována s půvabem, bohatstvím a sofistikovaností. Tato hvězdná barva dýchá prestiží a noblesou a může se stát základem pro realizaci svatby vašich snů.

Stříbrná mezi svatebními barvami navodí náladu elegance a ženskosti.

Zelená

Zelená – barva samotné přírody. Je v dokonalé rovnováze a vyznačuje se soucítěním a věrností, které jsou stejně silné jako kořeny, které drží strom v zemi. Je symbolem růstu, harmonie a svěžesti – všeho, co je důležité pro štěstí v manželství, a proto je jednou z nejrozšířenějších a nejoblíbenějších svatebních barev.

Zelená barva ve svatebních barvách navodí uklidňující a klidnou náladu s dostatkem tepla, které podpoří pocit sounáležitosti a pospolitosti mezi hosty.

Červená

Červená je znamením tepla a lásky. Je také výrazem odvahy – skvělá volba pro nevěsty, které chtějí něco speciálního. Mezi další přívlastky patří vzrušení, síla, vášeň, odhodlání, touha a odvaha. Červená je tak sytá a zářivá barva, která při použití ve svatební paletě barev rozhodně zaujme. Červená se velmi dobře hodí k tlumeným odstínům okrové, stříbrné a zlaté, šedé, černé a bílé.

Červená barva vytvoří na vaší svatbě hřejivou a povzbuzující náladu s vysokou energií a spoustou akce.

Modrá

Modrá je konzervativní a zdrženlivá. Je to bezpečná a neohrožující barva, kterou miluje většina lidí na celém světě.

Modrá je barva zdraví a vitality, přátelství a energie. Na svatbu se hodí ve všech odstínech od nejtmavší tmavě modré až po nejsvětlejší nebeskou modř. Tato barva se velmi dobře kombinuje s tlumenými odstíny žluté, taupe, šedé a bílé. Modrá může vypadat úžasně také vedle fialové a purpurové, pokud se správně spárují její odstíny.

Modrá svatební barva navodí na svatbě pohodovou a klidnou náladu, ve které se všichni budou cítit spokojeně a šťastně.

Nebojte se použít různé barevné palety

Prozkoumejte různé odstíny zvolené barevné palety, abyste jí dodali hloubku a rozmanitost. Přidáním barevného doplňku k různým prvkům svatební tabule snadno propojíte všechny dekorace.

Vrstvěte

Použití velkého množství vrstev na svatební tabuli je jedním z nejjednodušších způsobů, jak dosáhnout krásné kulisy. Směs různých textur a materiálů dodá prostírání hloubku – bez toho může prostírání tabulí vypadat ploše nebo jednorozměrně.

Ujistěte se, že vaši svatební hosté mají dostatek prostoru, aby si mohli jídlo příjemně vychutnat. Pokud jde o svatební výzdobu stolů – méně může být rozhodně více.

Nezapomeňte dát svatební výzdobě nádech osobitosti

Proč do výzdoby svatebních stolů nezačlenit některé z vašich společných zájmů, aby vaše svatební tabule odrážela kousek z vašeho vztahu?

Při výzdobě svatební tabule se zkrátka kreativitě meze nekladou. Ať už si vyberete jakoukoliv barvu nebo styl, hlavní je, aby vám výsledek vyhovoval a byli jste s ním spokojení. Zvažte také, jaký styl se hodí k danému prostoru a kolik peněz máte na výzdobu k dispozici. Při správné volbě a úpravě bude vaše tabule nejen krásná, ale také praktická.

Chcete pomoci s návrhem dokonalé svatební tabule?

Zavolejte nám na telefonní číslo +420 777 488 707 a proberte s námi své svatební plány, nebo nás kontaktujte prostřednictvím našeho poptávkového formuláře přímo zde.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.