Podzimní svatba? Je podzim nejkrásnější roční období pro svatbu?

Přemýšlíte o svatbě na podzim? Pokud zvolíte pro váš svatební den toto roční období, určitě nebudete litovat. Nejenže velkou výhodou podzimní svatby je výběr z více volných termínů, ale svatba na podzim bude nádherná a romantická především díky svému neopakovatelnému podzimnímu zbarvení. Když navíc uspořádáte svatbu na horách, bude vaše svatba i svatební album zářit překrásnými barvami, kterými se příroda pyšní právě v tomto období.

 

Počasí na podzimní svatbě

 

Pokud se obáváte nepříznivého počasí, nezapomeňte, že počasí je nejisté po celý rok. I svatba v létě vás může překvapit pořádným ochlazením či neočekávaným deštěm. I když počasí nelze zaručit, podzimní svatba má své přednosti právě především pro své příznivé teploty, kdy už největší letní vedra pominuly. Hostům ani vám nebude horko a přesto dny bývají stále teplé a slunečné. Pokud budete mít obřad během babího léta někde na horách nebo alespoň tam, kde je dostatek stromů, vaše podzimní svatba bude překrásná. Sluncem projasněné, podzimem zbarvené listí, to vše bude umocňovat romantickou atmosféru, bez které se žádná svatba neobejde.

 

Výběr místa

 

Místo na svatbu i v tomto období vybírejte pečlivě. I když ve váš svatební den bude krásně teplo a slunečno, přece jen je podzimní počasí nevyzpytatelné. Proto pro obřad a hostinu využijte teplé a útulné místo uvnitř a venkovní prostory si raději vyhraďte jen pro focení. Skvělým tipem může být svatba v Beskydech. Pokud si pro svůj velký den zvolíte náš Resort Nová Polana,  vaše podzimní svatba nebude mít chybu. Předností tohoto místa jsou bezesporu krásné výhledy na panoramata a tedy skvělá expozice pro focení. Z louky lze zachytit krajinu z výšky, takže nádherně zbarvená podzimní příroda dodá vašim svatebním fotografiím tu pravou romantickou atmosféru. V našem Resortu Nová Polana je pro vás k dispozici stylový penzion s obřadní síní i útulné ubytování až pro 70 hostů. Vaše svatba u nás tak bude nezapomenutelná.

 

Svatební výzdoba

 

Tu dolaďte hřejivými podzimními barvami, jako jsou např. zlatá, hnědá, různé odstíny červené či oranžové a zelená. Zářivá tak může být nejen vaše svatební kytice, doplňky ženicha i svatebčanů, ale zajímavě a hravě může vypadat i svatební dort s podzimní tématikou, pozvánky či jmenovky. Milovníci netradiční výzdoby se nemusí zaleknout použít také rozmanité přírodní podzimní materiály, jako jsou bobule, větévky či dýně. A tip pro vás? Po obřadu vás mohou svatebčané namísto okvětních lístků či rýže zasypat kouzelně zbarvenými listy a jako novomanželé kráčejte po koberci z barevného listí.

 

Svatební menu

 

Aby vaše svatba na podzim neměla chybu, na stole nesmí chybět skvělé jídlo. V naší kuchyni se o vaše svatební menu perfektně postará náš šéfkuchař který Vám připraví vhodné menu plné vybraných chutí, na které budou všichni ještě dlouho vzpomínat.

 

TIP na závěr

 

A ještě jedna podzimní výhoda. Pokud jste milovníci mladých vín, můžete během oslavy ochutnávat vybraná mladá vína, protože na podzim vrcholí vinařská sezóna.

Tak co myslíte, líbila by se vám svatba na podzim?

 

Foto galerie – Svatba na podzim (Říjen 2019)

 

Podzimní barvy 🍁 dodávají svatbě 👰🤵nezaměnitelnou atmosféru 😍! Pokud právě plánujete svatbu na rok 2020, neváhejte využít toto krásné roční období! 🌹🌾🍂🍃

 

Děkujeme za krásné fotografie Klaudia Bargieł Fotografia, a také všem, kteří se na focení podíleli!

Nevěsta / ženich: Magdalena a Szymon Józefczyk
Dort / sladký stůl: Ciastkarnia Mariusz Kawiorski
Věnec / Vlasová dekorace: Cudne wianki
Květiny: Decoflorum
Líčení: Joanna Chowaniec Makeup
Účes: Trendy Hair Fashion Cieszyn
Svatební dekorace/tiskoviny: Kropka. Papeteria i Kaligrafia Ślubna

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.