Svatba jako z pohádky? Řekněte si své „ANO“ v zimě.

Snad každá malá holka snila o tom být princeznou v pohádce a vdávat se v nádherných dlouhých šatech. Proč si tento sen nesplnit? I vy se můžete stát hlavní aktérkou v pohádkové svatbě, pokud si pro svůj velký den zvolíte právě zimní období. Svatba v zimě, ale nemusí být jen pro velké romantičky. Zimní svatba je v mnoha ohledech velmi praktická a přináší řadu výhod.

 

Volné termíny

 

Pro zimní svatbu budete mít určitě větší výběr z volných termínů, protože zima je pro pořádání akcí tzv. „off“ sezóna. Nebudete mít tak spoustu práce s hledáním volného místa, oddávajícího či fotografa, jako v hlavní sezóně. Rezervovat si svou zimní svatbu můžete i v našem Resortu Nová Polana, kde pořádáme svatby po celý rok. Zimní svatby u nás v Beskydech jsou opravdu kouzelné. Pokud přemýšlíte jak asi může vypadat taková zimní svatba podívejte se na krásné svatební video níže.

 

Prosincová svatba Matěje a Karolíny, která se konala v Beskydech na svatební louce Resortu Nová Polana.

 

Ušetření nákladů

 

Svatbou uspořádanou v zimě můžete ušetřit spoustu peněz. Většina dodavatelů, zejména těch, kteří se specializují téměř výhradně na svatby, vám můžou v zimě nabídnout příznivější ceny než během hlavní sezóny. Ušetřené náklady budou pro vás jistě vítanou výhodou.

 

Vhodné místo

 

Především v zimě je důležité rozhodnout se dobře, kde svatbu uspořádáte. Většina snoubenců si svatbu v zimě vybírá kvůli romantické sněhobílé atmosféře. Ideální je vzít se na horách, kde pravděpodobnost pohádkově zasněžené krajiny bude větší. Místo na svatbu v zimě vybírejte nejlépe tam, kde budete mít k dispozici krb. Hřejivé teplo, vůně a praskání dřeva bude umocňovat útulnou a nezapomenutelnou atmosféru vaší svatby.

 

Šaty a výzdoba

 

Ideálním časem pro bílé svatební šaty s dlouhými rukávy je právě svatba v zimě. Zahalte se do elegantního kožíšku či kabátku, které vás venku ochrání před chladem. Pod šaty si vezměte spodničky a teplé punčocháče či podkolenky. Ženichovi bude slušet kabát s šálou a odvážnějším i klobouk. Vhodné je použít i termo prádlo, to se bude hodit především pro venkovní focení.

 

Pohádkové focení

 

Na fotkách mezi sněhovými vločkami uprostřed zasněžené krajiny budete jako z pohádky. Také ve třpytu sněhové pokrývky v okolí našeho Resortu Nová Polana budete neodolatelně krásná třeba jako Popelka. Připravte se ale raději dopředu i na variantu zimní svatby bez sněhu. Pokud na váš svatební den sněhová nadílka nedorazí, kouzlo sněhu můžete v interiéru dotvořit sněhem ve spreji, umělými sněhovými vločkami a třpytkami. Vaše svatební fotografie tak mohou zářit zimní atmosférou i bez pravého sněhu.

 

Výzdoba

 

Pokud jste romantická a jemná nevěsta, vyniknete v designu výzdoby v barvách sněhově bílých, stříbrných a světle modrých. Tyto barvy podtrhnou zimní atmosféru vaší svatby a vy budete jako princezna v zimním království. Můžete si však zvolit design v teplejších tónech plápolajícího krbu jako jsou zlatá, měděná a tmavě červená. Vánoční atmosféru doplní tmavě zelená barva. Královsky a majestátně bude působit, pokud použijete bordó, fialovou či tmavě modrou. Zkrátka, inspirujte se samotnou zimou či sváteční vánoční atmosférou a uvidíte, že vaše svatba v zimě bude okouzlující a jedinečná.

 

Menu

 

Výhodou zimního svatebního menu je možnost nechat si připravit i těžší a sytější jídla než svatba v létě. Výborně se bude hodit nadívaná krůta či pečená kachna na medu. Vaše slavnostní svatební menu pro vás rádi připravíme pod taktovkou známého šéfkuchaře Davida Valíčka, který v našem Resortu Nová Polana zhotovuje skvělá jídla po celý rok.

 

TIP na závěr

 

Pokud opravdu Martin na bílém koni na vaši svatbu nedorazí, částečně si můžete sněhovou nadílku vynahradit zmrazeným sněhem v boxech. Taková pořádná svatební koulovačka může být skvělou odpolední zábavou pro všechny svatební hosty. Po dovádění mějte připraveny deky a na zahřátí u krbu podávejte horký grog, svařák nebo horkou čokoládu se šlehačkou.

Ať už na vaši svatbu v zimě dorazí ten pravý nebo umělý sníh, vytěžte ze své zimní svatby co nejvíce a uvidíte, že svatba v zimě bude svou kouzelnou atmosférou nezapomenutelná. Co říkáte na to, uspořádat svou pohádkovou zimní svatbu třeba u nás v Beskydech?

 

 

Pro další rady a tipy na to, jak uspořádat zimní svatbu přejděte zde:
Westwing

Foto galerie – Svatba v zimě (prosinec 2018)

 

Zajímá Vás, jak může vypadat svatební obřad v zimě 🍂🍁🍃 na našem paloučku? Podívejte se na krásné fotografie autora Allin Foto z jedné nádherné prosincové svatby 👰🤵! Věříme, že i Vás okouzlí nezaměnitelný půvab zimní přírody!

 

 

Foto galerie – Svatba v zimě (únor 2019)

 

Krásné fotografie autorky Photo Kihary – Kamila Hojníková ze svatby, která se u nás konala na konci února jsou důkazem toho, že každé roční období má svoji krásu a ani konec zimy není vyjímkou!

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.